Εξαρτήματα

Στις εγκαταστάσεις μας στα Βραχνέικα Πατρών διαθέτουμε εξαρτήματα δικτυωμένου πολυαιθυλενίου, εξαρτήματα μηχανικής πολυστρωματικής, πρεσσαριστά εξαρτήματα πολυστρωματικής, σφαιρικούς διακόπτες, ρυθμιστικούς συλλέκτες, ρακόρ σύσφιξης, ρακόρ χαλκοσωλήνων και ορειχάλκινα εξαρτήματα βιδωτά της ιταλικής εταιρείας Ν.Τ.Μ. SPA.

Η N.T.M. SPA είναι ένα ιταλικό εργοστάσιο με ηγετική θέση στον τομέα της συνδεσμολογίας για εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και υγιεινής. Η Ν.Τ.Μ. SPA είναι παρούσα με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες και η διευθυντική ομάδα της μπορεί να καυχηθεί για την πλούσια και μακρά εμπειρία της, πλέον των 30 ετών, στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ορειχάλκινων ρακόρ.

Τα προϊόντα της Ν.Τ.Μ. SPA, από το σχεδιασμό έως την κατασκευή, είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας που λαμβάνει χώρα εξ’ ολοκλήρου στο εσωτερικό της.

Η N.T.M. SPA εξασφαλίζει στους πελάτες της την εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας που μπορεί να επιτευχθεί μέσω των πιο πρωτοποριακών και αναγνωρισμένων τεχνολογιών. Όλη η παραγωγή της N.T.M. SPA ελέγχεται σύμφωνα με την παραγωγική διαδικασία ISO 9001:2008 και είναι εγκεκριμένη από μία ευρύτερη σειρά πιστοποιήσεων.