Σπηλιόπουλος Ο.Ε.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1993 και είμαστε σήμερα από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς ειδών θέρμανσης, κλιματισμού, υδραυλικών και αποχέτευσης στη Νοτιοδυτική Ελλάδα. Επίσης η δραστηριότητα μας επεκτείνεται στα επαγγελματικά εργαλεία, σημειώνοντας ότι αποτελούμε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΜΑΚΙΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. με σκοπό την πλήρη κάλυψη των επαγγελματιών. Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί ότι στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε υλικά θερμομόνωσης, μονωτικά και χρώματα.

Η εταιρεία μας μεταφέρθηκε το 2006 σε νέες εγκαταστάσεις στα Βραχναίικα Πατρών σε ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 2.800 τ.μ., με αποθηκευτικούς χώρους 1.800 τ.μ. και χώρους έκθεσης – γραφείων 400 τ.μ.

Η φιλοσοφία μας, στηρίζεται στην άριστη, συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών μας. Διαθέτοντας περισσότερους από 5.000 κωδικούς σε απόθεμα, έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Στην εταιρεία μας εστιάζουμε την προσοχή μας στην συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης της αγοράς των υλικών και των ενεργειακών συστημάτων, ώστε να είμαστε σε θέση μέσα από την μεγάλη διαθεσιμότητα της πλούσιας ποικιλίας των προϊόντων που διαθέτουμε, να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σχέσεις συνεργασίας με τους επαγγελματίες